Bruiloft Martijn & Laura

Op deze zonovergoten dag trouwden Martijn & Laura! De dag begon voor mij bij de bruidegom, waar moeders de laatste hand legde aan het goed doen van de stropdas en 't Groen Vermaak een prachtig boeket voor de bruid kwam aanleveren. Ook de bruid was al bijna klaar toen ik daar binnenstapte en werden de laatste puntjes nog even nagelopen en was het tijd voor de ontmoeting tussen Martijn en zijn Laura! Voor de reportage zochten we de industriële plekjes van Rotterdam op, genoten we van een tochtje in de watertaxi en werden de laatste foto's genomen bij het Kralingse Bos. Getrouwd werd er in het gemeentehuis van Krimpen a/d IJssel, waarna ik de bedankfoto's ging maken. Na de kerkdienst werden er nog groepsfoto's genomen bij de feestlocatie en zat mijn dag erop. Ik heb genoten! Martijn & Laura: Heel veel liefde en geluk samen!