Blog

Bruiloft Chris & Margreet

Trouwen in Coronatijd, het blijft anders dan anders maar zeker niet minder mooi want de liefde overheerst! Zo ook bij Chris en Margreet.

Lees meer

Bruiloft Arie & Marline

Een dag die ze zich zo anders hadden voorgesteld, maar het werd een dag om nooit meer te vergeten... het bruidspaar straalde!

Lees meer

Bruiloft Govert & Corine

24 juli 2019, een dag om nooit meer te vergeten! Het was niet alleen de trouwdag van Govert en Corine, maar het was ook de warmste 24 juli ooit gemeten in ons kikkerlandje!

Lees meer

Bruiloft Henk & Hanneloes

Een prachtig bruidspaar, een hoop gezelligheid en heel veel liefde; zomaar een aantal ingrediënten van deze toffe bruiloft!

Lees meer

Bruiloft Niek & Diane

Niek en Diane hadden gekozen voor een themakleur; hoe tof is het als je een bepaalde kleur de hele dag door ziet terugkomen!

Lees meer

Bruiloft Sander & Maria

Een prachtig stel, een heerlijk zonnetje en gezelligheid ten top! Zomaar een steekwoorden over de dag van Sander & Maria!

Lees meer

Bruiloft Geert & Jodie

De liefde van vandaag stond in het teken van de brandweer en het niet te blussen vuur van de liefde tussen Geert en zijn Jodie!

Lees meer

Bruiloft Job & Corina

Hun huisje was op tijd af, de grote dag tot in de detail toe geregeld.... alles was klaar voor de trouwdag van Job & Corina!

Lees meer

Bruiloft Willem & Annemarie

Lente, alles komt in bloei en loopt uit; ik kan er zo vrolijk van worden! En wat kleurde de jurk van deze stralende bruid daar prachtig bij!!

Lees meer

Bruiloft Andries & Eline

Heerlijk om weer een nieuw trouwseizoen te mogen starten! Als jij dit leest, is de eerste blog van 2019 da ook een feit...

Lees meer